Amb nosaltres no podran, som irreductibles


Davant les darreres detencions a Barcelona des de València volem fer una crida a la solidaritat, el recolzament mutu i l’acció directa com a única manera d’afrontar aquests temps durs que estem patint.

El darrer 29 de maig els Mossos d’Esquadra van detindre a 5 persones per participar en la Vaga del 29 de Març a Barcelona posant novament a dos d’ells en presó preventiva. Aquesta nova ràzzia s’emmarca dins d’un context de repressió contra les persones que es van revoltar el 29M a Barcelona i sobretot en un context molt més ample de repressió oberta a totes les expressions combatives que estan plantant cara al Capitalisme en tot l’Estat. No podem oblidar a Tamara, actualment en presó per mostrar solidaritat amb Amadeu Casellas, a Laura, a Isma, Manu, Javi i ara a Andreu i Ruben companys i companyes que han patit i pateixen la venjança de l’Estat.

A València també sabem que és la repressió, 250 multades pels fets de les protestes del Lluís Vives, la detenció d’un company per l’ocupació de la Plaça i el desallotjament de la mascletà el 12M, multes, identificacions, etc. Tot un conjunt de tècniques que tracten de clavar por i desactivar la ràbia per aturar qualsevol protesta, però amb nosaltres no podran.

Els companys de Barcelona van demostrar que és realment una Vaga General i van inspirar a totes aquelles que busquem subvertir l’ordre actual. Cada vegada més, assemblees de barri, d’estudiants, col·lectius, etc comencen a ser conscients de quina és la natura de l’Estat i com els mercenaris van a defensar els interessos dels de dalt, reprimint, criminalitzant i empresonant a qui s’atrevisca a posar en qüestió el seu sistema. Davant això només ens queda la determinació de seguir endavant, el no deixar a soles a les nostres companyes reprimides i organitzar la ràbia per tombar a un Poder que cada dia ens ofega més.

Som conscients de que ells són poderosos, tenen al seu costat als mitjans de comunicació, la policia i l’exèrcit,  les lleis i les institucions però nosaltres som conscients de que som més, som els de baix i si ens movem el seu sistema trontolla. La solidaritat, el recolzament mutu i l’acció directa són el camí a seguir per fer front els atacs del Poder i per això hui més que mai seguirem per la via de la lluita, recolzem a les nostres companyes represaliades i animem a seguir resistint.

Mentre governe la misèria, serem ingovernables
La repressió no ens atura
Llibertat i absolució a totes les encausades!


Autònomes i Llibertàries 


8 comentarios:

  1. SÓN LES NOSTRES VIDES LES QUE ESTÀN EN JOC!

    PERÒ TENIM EL FOC, ORGANITZEM L'ACCIÓ!

    UNIÓ, ACCIÓ, INSURRECCIÓ!

    ResponderEliminar
  2. Madre mía, aquí hay un refrito infumable de películas de Steven Seagal y panfletismo facilón que no sé yo...

    De irreductibles nada...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Puedes explicarnos que aportas con ese comentario?
      Por lo menos hay gente que todavía lucha, edita, distribuye e intenta concienciar a la gente.
      Ya que vas a criticar, hazlo de manera constructiva.
      Los que han escrito este texto depositan en el sus ideas, sus convicciones. En tu comentario solo demuestras la falta de disciplina y la falta de respeto a los compañeros, siempre que se te pueda considerar dentro de la lucha, claro.
      ¿Que es lo que criticas? ¿porque lo criticas? ¿que es lo que te parece "facilón"? Un mínimo de argumentación no hace mal a nadie.

      Salud y anarquía.

      Eliminar
    2. no se a q te refieres con panfletismo facilon, cuando un panfleto se supone que tiene que incitar, animar y alentar a la peña a seguir por este camino, que cada vez seamos mas los concientes y nos demos un minimo de cuenta de como esta el percal.
      Y creo que este, lo tiene todo.
      para la proxima convocatoria hay que imprimirlos.

      Eliminar
  3. Me encanta ver como la gente argumenta sus comentarios...

    ResponderEliminar
  4. JA VAN 2 DETINGUTS A VALENCIA per a que no ens prengam les coses enserio...

    ResponderEliminar
  5. hay pocos comentarios que sean constructivos en el infopunt...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, a la gente le gusta el blablabla y no aportar nada.

      ¿Refrito infumable de peliculas de Steven Seagal? A decir verdad, ni siquiera se quien es ese tio.

      Prefiero leer, conversar e interactuar con seres sociables y simpáticos antes que ver peliculas de ese tio, sinceramente.

      Eliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios