Infraestructura informática autogestionada

Som un petit col·lectiu tècnic que des de fa uns anys estem posant en marxa infraestructura informàtica pròpia per no dependre d'interessos institucionals ni comercials. Els nostres servidors d'internet estan destinats a les persones i associacions que volen seguretat a la xarxa i no estar en mans de publicistes ni polítics.



Podem esmentar projectes semblants com nodo50.org , pangea.org o riseup.net , però amb la diferència que actiu.info no col·loca els servidors en sales comercials sinó pròpies.

PERQUÈ SÓN MILLORS ELS RECURSOS INDEPENDENTS

- Perquè no estan condicionats a estratègies comercials o afinitats partidistes.
- Perquè reforceu la xarxa de moviments socials i la seva capacitat d'ajuda.
- Perquè l'emmagatzematge de les dades no s'exposa als estudis de mercat o d'investigació.
- Perquè les vostres dades sempre són vostres, sense clàusules d'apropiació d'allò publicat.

Està costant molt esforç desplegar i mantenir recursos a contra-corrent, i és per això que convidem a la comunitat a implicar-se en una xarxa de servidors d'aquesta mena.

www.actiu.info

http://mislatacontrainfos.blogspot.com/2011/12/infraestructura-autogestionada.html

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios