[VLC] Informació sobre campanya per l'abstenció.

Des de diferents col·lectius i individualitats es va començar a impulsar des de l'abril passat una mena de coordinació entre grups i individus que va tindre el seu punt màxim a les mobilitzacions al voltant del 15M quan es plantejarem com a objectiu influïr en aquestes des d'una perspectiva anticapitalista, assemblearia, antipatriarcal, etc. Després de l'estiu i al caliu del nou context sociopolític diferents grups i persones hem decidit seguir endavant amb una mena de coordinació en la que tindre uns objectius comuns, amb unes pràctiques col·lectives i combatives.

La intenció d'aquesta coordinació, després de la primera assemblea, és la de reivindicar l'Assemblea i combatre el discurs que tracta de vendre la idea de que aquestes, així com el conjunt de moviments socials i polítics extraparlamentaris, tenen que apuntalar les institucions actuals i servir per a tindre un control major sobre polítics i empresaris però que la política real, l'únic espai de decisió important està a Parlaments, Ajuntaments, etc. Des dels nostres col·lectius veiem necessari que es reivindiquen les assemblees de barri, de centres de treball, de centres educatius, els centres socials, els col·lectius anticapitalistes, antipatriarcals,etc. Com a nucli d'un contrapoder que desborde les seues institucions i transforme la societat de manera revolucionària.

Per això hem decidit encetar diferents iniciatives a les quals totes les persones i col·lectius que tinguen les màteixes reflexions estan convidades. De cara a Novembre el projecte més ambiciós és el d'una campanya real per l'abstenció per tal de deslegitimar el sistema actual. Segons afirmen alguns companys diferentes assemblees d'aturats de València i rodalies volen seguir aquest camí així com més col·lectius. A més a més s'està preparant un encontre amb diferents grups de l'Estat i es possible que internacionals per tal de parlar sobre perspectives de futur en les lluites anticapitalistes. Les següents convocatòries serien per tant:

-El pròxim Dijous 13 d'Octubre a les 19:00. Pròxima assemblea a l'Ateneu Popular (C/ Pere Bonfill 12)

*Cap de les propostes està definida sinó que són les primeres idees que han anant sorgint.

Esperem que siga del vostre interès. Recordeu que no es una iniciativa ni tancada ni acabada. Envieu-lo a tota aquella persona/col·lectiu que puga estar interessat.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios