FART: Festival d'Art Reivindicatiu i Transformador. Assemblea Popular Benimaclet Al Carrer

Aquest cap de setmana tindrà lloc el FART: Festival d'Art Reivindicatiu i Transformador organitzat per la Comissió de Cultura de l'Assemblea Popular Benimaclet Al Carrer, vos enviem el manifest i la programació:


Hi ha formes de mirar el moviment cap a la reivindicació d'espais d'actuació i desenvolupament comunitari. Des de l'assemblea popular de Benimaclet apostem per la difusió i la vivència de la Cultura com a mitjà precursor i creador d'espais i temps de trobada on les persones que convivim al barri tinguem la possibilitat de conèixer-nos i contemplar aquest en la seua totalitat, projectant així el camí per aplegar esforços i motivacions i amb el compromís arribar a assolir un espai cultural creat per totes i tots per a tots i totes. D'aquesta manera, Benimaclet FART, neix com una eina per a entendre, des de l'experiència, com podria esdevindre Benimaclet en un estat cultural permanentment actiu i visible.



Si existim per a obtindre coneixement i experiència, superarem els conflictes, i ens unirem lliurement per a promoure el canvi. Des del moviment, i des del corrent que marca escola de vida, entenem que la indignació es la clau per a iniciar l'acció social. L'acció, que reclama a passes ja caminades, la lliure decisió d'establir i crear un mitjà que ens comprenga i contemple com a éssers culturals i polítics. La reivindicació del carrer com a espai cultural no ha estat més que el punt de partida de l'acte de presa la posició de mandat, l'inici d'un empoderament social que qüestiona i desitja profunditzar en el valor de l'acte polític i la seua pràctica, des de la visió individual a la col·lectiva.



Per tot açò, ens acollim al dret de la pràctica de la cultura i la política, amb la intenció de crear una Llar de Cultura, un espai de trobada des de i per al poble que governa.




Programació:


DISSABTE 29


10.00-11.30_ CERCAVILA pels carrers de Benimaclet.

Inici: Plaça de Benimaclet.

Amb Xancuts i Gegants - El moro Maclet i Tirant lo Blanc-, la música d'Estrela Roja i tothom qui vulga participar!(I si veniu disfressats, millor!)

Durant el cercavila hi hauran accions reivindicatives proposades per les comissions de Sanitat i Transfeminisme.



11.45-14.00_ ACTUACIONS

Lloc: ESPAI NORD _Plaça Lázaro Cárdenas

Circ -"Los hermanos Tanchini"

Contacontes_Mitjalluna i Trotacuentos

Comissió de Transfeminisme

Màgia_Cercle Màgic

Marionetes_ Edu Borja



18.00-19.30_ DANSA I LITERATURA

Lloc: ESPAI EST _ Plaça Carrer Real de Gandia.



Actuació del Grup de Dansa Tradicional "L'esvaraeta"

Lectures poétiques presentades per Paco Calafat.

Amb la participació de Gonzalo Lagos, Toni Defez, Pep Mir, Manel Rodríguez, Jaume Pérez Muntaner, Manolo Molins,Josep Ribera, Akelarre i Pau Esteve.



20.00-22.30_ CONCERTS

Lloc: ESPAI SUD _Carrer Guàrdia Civil.



Asprona Timbals - Jordi Cassette - Luna y panorama de los insectos - Mind Poetry - Vicent Llampec



------------------------------------------------------------------------------------------

DIUMENGE 30

10.30 -14.00_ TALLERS I EXPOSICIONS

Lloc: ESPAI CENTRE _Plaça de Benimaclet

Durant tot el matí_ Tallers, jocs populars i danses tradicionals. Realització del mural col.lectiu " Dibuixa la teua Casa de Cultura".

17.00-18.00_ REGGAE JAM

LLoc: ESPAI OEST _Plaça Carles Salvador

18.00-19.00_ CLOENDA

Processó reivindicativa amb ciris cap al solar on hauria d'estar la Casa de la Cultura.

Actuació de mim a càrrec de José Luis Serrano

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios