Tall incendiari i sabotatges al fer-se pública la sentència contra Tamara (Gràcia, BCN)

“Ahir dia 14 de setembre, l'Audiència Provincial de Barcelona va condemnar a 8 anys de presó a la companya anarquista Tamara, sota els càrrecs d'haver atemptat contra l’ex-cap del sistema penitenciari català, l’infame Albert Batlle.

Entenem que la sentència suposa un nou atac a les que es resisteixen a deixar passar els abusos i assassinats legalitzats d'aquest sistema miserable. En conseqüència, decidim mostrar el nostre suport a la companya sortint al carrer a expressar la nostra ràbia i la nostra determinació a seguir lluitant.

Avui dijous 15 de setembre, sobre les 8 del matí, hem tallat el tràfic calant foc a tres contenidors sobre l'encreuament entre Travessera de Gràcia i Torrent de l’Olla, per després destrossar les llunes de tres sucursals bancàries properes. Una pintada ha estat deixada en el lloc, amb l'escrit: “Foc a les presons. Guerra al Capital. Tamara Llibertat”, mentre s’ha explicat a crits que l'acció era una resposta a la sentència judicial.

Cap agressió sense resposta. “


Barcelona Indymedia

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios