Portes Obertes 2011 – Benvinguts al Cabanyal

La Plataforma Salvem el Cabanyal i l’editorial Media Vaca li donen la benvinguda i el conviden a visitar la XIII edició de Portes Obertes, que enguany obri al públic 13 (+1) cases típiques als barris del Canyamelar, Cabanyal i Cap de França.
Els visitants tindran l’ocasió de conéixer l’exposició Benvinguts al Cabanyal, que consisteix en una col·lecció de 99 històries, records i notícies il·lustrades per 40 artistes gràfics a partir de testimonis de veïns i veïnes que viuen o han viscut al Cabanyal, així com fragments d’obres literàries i escrits diversos.
Benvinguts al Cabanyal representa el treball col·lectiu de moltes persones al llarg de més de dos anys. Aquest esforç s’ha concretat en un llibre i una exposició que es podrà seguir a través de cadascuna de les vivendes que obrin les seues portes. L’objectiu, una vegada més, és cridar l’atenció sobre aquest extraordinari indret que cal protegir i conservar; un dels pocs al món fet a escala dels xiquets.
Benvinguts i benvingudes al Cabanyal, un lloc únic on la gent continua dient «Bon dia» i «Bona nit».

Programa

Del 23 de septiembre al 9 de octubre de 2011 Triptic amb el programa i les cases obertes.
Horario:
Sábados y domingos
de 11 a 14 horas y de 17 a 21 horas
Inauguración
Viernes 23 de septiembre a las 20 horas en L’Escorxador, calle San Pedro, 27
Organizan
Plataforma Salvem el Cabanyal
Media Vaca
Colaboran
Associació Cultural Gastronòmica i Vegetariana La Regadera
Associació Cultural l’Escola del Cabanyal
Estudio Paco Mora
Imagen del cartel
Dani Sanchis [fotografía de Santiago Martí / AFC]
Imagen de portada del libro y el folleto
Mik Baro

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios