[Bonrepós i Miranbell] Comença la lluita per salvar els 204 llocs de treball a Válvulas ARCO.

Ací teniu el calendari de mobilitzacions, per al qual us preguem màxima difusió, col·laboració i assistència. No només per solidaritat, sinó perquè ens afecta a totes i tots. No es tracta només d'aquests 204 llocs de treball directes que es vol carregar la família Ferrer, sinó tots els llocs de treball indirectes a l'Horta Nord, i a bona part del País Valencià, que aquest ERO farà que es perguen.

El més prompte possible, us farem arribar el comunicat nº1 de la secció sindical de la COS a la fàbrica d'ARCO a Bonrepòs.

ATURADES: els dies 14, 21 i 28 de setembre, i 5 d'octubre, de 12h a 14h. Dies 15 setembre i 4 d'octubre d'11h30 a 14h, i de 14h a 16h30.
CONCENTRACIONS: del 13 al 30 de setembre (llevat dels dies d'aturades), de 13h a 15h.
MANIFESTACIÓ: dia 15 de setembre, des de les 11h30 fins a 15h30, des de Bonrepòs i Mirambell fins a Foios.

Solidaritat, unitat i lluita contra l'ERO!!
Volem viure i treballar a la nostra terra!!


0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios