ASSEMBLEA OBERTA D'ESTUDIANTS I JOVES.

ASSEMBLEA OBERTA D'ESTUDIANTS I JOVES.
Dijous 31 de març a les 19:00 al hall de la Facultat de Geografia i Història (Campus de Blasco Ibañez).


Davant la situació social i laboral actual, organitzem-nos.
Que no ens trepitjen.

Es pensa generalment que els joves tenen tota un vida per davant, un futur prometedor ple de possibilitats i reptes que assolir en el seu camí que a penes acaba de començar. Diuen d'aquesta etapa que és la millor de la vida perquè comences a ser autònom però encara no tens grans responsabilitats. Ens animen a men...jar-nos el món sense tindre por, a aprofitar les voltes que dona la vida i trobar el nostre lloc a la societat. Tot i que obliden esmentar els obstacles propis o els imposats, es pot dir que eixa és la gràcia precisament, afrontar les dificultats que es presenten en un món que constantment canvia i aprendre de l'experiència viscuda. El que passa és que quan les possibilitats es redueixen cada volta més o t'arrosseguen a una situació pitjor que la que estaves i en unes condicions precàries potser siga cada cop més difícil aprofitar-les i ja no tinga tanta gràcia. Quan veus que les relacions d'explotació i misèria van guanyant més terreny en la teua vida i en la de la gent que t'envolta, el futur no promet massa. Quan veus que son altres els que decideixen sobre la teua pròpia vida, el camí per on vas sembla que s'acaba i no pots tornar enrere. Sentir ràbia i no poder fer res.

Aquests son els sentiments d'un jove que mira d'estudiar, treballar, ser independent i viure la seua vida lliurement. Que no vol el seu lloc de jove precari dins de la gran roda on els privilegiats son uns pocs i la resta som la comparsa. Aquests son els meus motius, cadascú tindrà els seus i molts seran compartits. Ens hem d'organitzar entre nosaltres per a prendre el control de les vides que ens estan furtant, que son les nostres. Si ens ataquen a totes i tots, la resposta que fem ha de ser col.lectiva. No tindre por, no tenim res a perdre, ens tenim els uns als altres i tenim molt que guanyar.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios