[Alacant] 27 N- Concentració en repulsa amb el concert solidari de O'Belen



El concert està patrocinat per la" Caja de ahorros del Mediterranio, (CAM)" i es celebrarà el dissabte 27 de Novembre en l'aula de "cultura" d'aquesta mateixa entitat bancaria. S'ha preparat una movilització per a l mateix dia, a les 18h. en el mateix lloc.
Ni un suspir als maltractadors i a aquells que els financen!
Per a qui no sàpiga qué és O'Belen, és una de les empreses disfressades de ONG's que gestionen centres de menors tancats. Els adolescents són una bona font de negoci ja que, la comunitat entrega 3.800 euros mensuals per cada plaza. A més a més, tenen financiació externa que procedeix rebent els contractes per a construir els seus centres de menors o com en aquest cas caixes d'estalvis, com la CAM , que amb la seua demagògica "obra social" ajuda a finançar a aquest grup de malparits i que sense oblidarnos dels artistes de torn, com en aquest cas en la "societat musical l'Harmonia" que sense cap tipus d'escrúpuls participen activament en aquests actes.
La fundació O'Belen porta a les seues esquenes la mort de 3 menors sota la seua custodia; Hamid A., que aparegué mort en l'interior de Picón de Jarama en Madrid. Abans havia mort Davis, de 12 anys, en Elx i mesos després morirà Saray, de 14 anys, camí al centre "Casa Joven".
Amb les movilitzacions de la gent s'ha aconseguit clausurar tres centres de O'Belen, i s'ha forçat la dimisió del seu antic president Emilio Pinto, encara que hi ha empreses que han deixat de patrocinar, van a segui havent altres que ho fagen, es van a seguir finançant aquestes institucions, als xavals se'ls segueix i se'ls seguirà medicant i maltractant (partint de la base de que al tancar a una persona entre uns murs se li està ja maltractant).

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios