[València] Concentració 15 de Setembre NO A LES DEPORTACIONS DE GITANS A FRANÇA

Fundación Secretariado Gitano

12 MILIONS DE GITANOS = 12 MILIONS D'EUROPEUS

No a les deportacions massives

CONCENTRACIÓ DE PROTESTA DIMECRES 15 DE SETEMBRE A LES 18HPLÇ. DE LA VERGE (VALÈNCIA)

AVEN AMENSA!! VENIU AMB NOSALTRES!!




En la línia de les manifestacions realitzades el passat 4 de setembre a França i a diferents ciutats europees, el pròxim dimecres dia 15 ens manifestarem contra la política d'expulsions massives i de destrucció d'assentaments de població romaní, dutes a terme pel govern francés. Més de 8.000 ciutadans i ciutadanes d'ètnia gitana han estat deportats en el que portem d'any i s'han desmantellat més de 50 assentaments, convertint una volta més a la comunitat gitana en boc expiatori per a l'obtenció de rèdit polític. Aquestes mesures constitueixen una vulneració de la normativa europea sobre drets fonamentals, igualtat de tracte i lliure circulació (Tractat de Lisboa, Directiva sobre igualtat de tracte amb independència de l'origen racial o ètnic (2000/43/CE), Directiva sobre lliure circulació de persones (2004/38/CE) i Carta de Drets Fonamentals).



Per tot això us animem a participar en aquesta concentració amb tres objectius: - Denunciar les mesures del govern francés contra la població gitan.

- Reclamar un major compromís europeu amb la promoció del poble gitano.

- Instar als nostres representants en les institucions públiques a condemnar de manera enèrgica el tracte que està rebent la població gitana a França, i a promoure les mesures adients per a aturar aquesta situació.



Us agraïm la màxima difusió d'aquesta convocatòria i us animem a adherir-vos.



Sastipen thaj mestipen !! Salut i llibertat !!

Fundación Secretariado Gitano.

Per a més informació o per a l'adhesió de les vostres entitats a aquesta convocatòria adreceu-vos a: lola.fernandez@gitanos.org

DIMECRES 15 DE SETEMBRE A LES 18HPLÇ. DE LA VERGE (VALÈNCIA)

AVEN AMENSA!! VENIU AMB NOSALTRES!!

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios