Festes Majors Autogestionades d'Alboraia (del 3 a l'11 de juliol)



FESTES MAJORS AUTOGESTIONADES D’ALBORAIA
Amb aquestes festes majors autogestionades volem oferir activitats pensades des del poble i per al poble i fomentar les diferents expressions de cultura popular.
Amb l’assemblea com a òrgan sobirà per prendre les decisions.
Autogestionades perquè prescindeixen de les subvencions de les administracions o empreses privades per tal de no perdre autonomia.
Són espais de treball voluntari on ningú no cobra per treballar i la principal font de finançament són les barres.
Enguany ja som quatre els col·lectius que les organitzem, units pel mateix objectiu: fomentar la participació activa de la ciutadania en tots els afers de la vida diària d’aquest poble, però començant per ací, per les festes majors, alhora que s’aprofundeix en la cohesió social.
Volem fer una programació amb uns continguts culturals i artístics on tinguen cabuda els i les artistes del poble -una gran mancança del nostre ajuntament-, i en aquest sentit, volem mostrar el nostre agraïment als artistes del poble que han accedit a col·laborar amb aquestes festes i demanar disculpes aquells amb qui, per diverses raons, no hem pogut contactar.
Salut i bona Festa Major Autogestionada


Més info a la pàgina web de les festes

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios