Contracumbre en Barcelona - BurnCapitalismNow

Benvolgudes companyes

Amb motiu de la Cimera Europea per la Unió de la Mediterrània que se celebrarà a l’Estat espanyol per la presidència de torn del govern de Zapatero, un col•lectiu anticapitalista i antiautoritari ha decidit no quedar-se callat davant les provocacions del poder culpable de la crisi mundial i està disposat a denunciar la hipocresia i la falsedat dels que manen i a fer sentir la veu dels oprimits pels mitjans que calguin.

Durant el mes de juny, acudiran a Barcelona els caps d’estat de diferents països entre ells els membres de la Unió Europea o altres Estats com Israel i Egipte per tractar temes com immigració, energies, comerç, control social, turisme… Aquest seguit de reunions no tenen altre objectiu que consolidar el seu poder i gestionar la crisi econòmica inherent al sistema capitalista per mantenir la pau social.

Des d’aquest col•lectiu anticapitalista fem una crida internacional per tal que tothom qui pugui vingui a Barcelona entre els dies 29 de maig i 7 de juny per combatre els poders establerts i trencar el silenci de la pau social.

A Barcelona durant aquells dies s’han organitzat un seguit d’actes, mobilitzacions i xerrades que conformaran una contra cimera en que es tractaran els mateixos temes que a la cimera “oficial” però des del punt de vista autònom, llibertari, combatiu. Des del col•lectiu convidem a totes les companyes a unir forces i autoorganitzar-se contra el sistema establert.

Salut i que la lluita continuï!!!


+info: http://burncapitalismnow.wordpress.com/

1 comentario:

  1. Per qué la crisi es inherent al sistema?

    Tot és massa complicat i no entenc massa de res...

    Crec que sé, però no sabria explicar-ho a una altra persona de manera lógica i fonamentada, al cap i a la fi com a fill de este sistema jo també soc il·lógic.
    Anem tirant del fil de la madeixa.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios