Un grup de veïns del Cabanyal pro-prolongació i pro-rita, "s' organitzen"


Hui apareix a "Las Provincias" una notícia a on expliquen en que consistirà aquesta curiosa campanya.

Com tot i totes sabem la lluita contra els enderrocs s' ha convertit en un "tira y afloja" partidista. Si el Psoe i diversos partits "progresistes" buscaven traure vots de la resistència veïnal, no va tardar la resposta de La senyora alcaldessa on afirmava que si Rajoy aconseguia la presidencia del govern el pla del Cabanyal, els enderrocs i la prolongació es duria a terme.

Ara, apareix un grup de "veïns i comerciants" de la zona que afirmen estar a favor de la prolongació i van a dur una campanya (on penjaran 500 cartells) i han recollit vora 3000 signatures a favor del pla, trencant així amb el supossat silenci que patixen al barri. Demanen, també, que per favor, no tinguen que sofrir atacs vandàlics com el del passat diumenge (on, supossadament, una casa amb una pancarta a favor de la prolongació va aparèixer "plena" d' ous).

La pena tot açò, és que es resta importància a la opinió dels veïns i veïnes del barri, i tot acaba sent part del joc partidista d' uns i altres. Dels pro-psoe i dels pro-pp. I el futur d' un barri històric i emblemàtic es veurà afectat pels interessos polítics d' uns i altres. Tot i així, qui realment està complint els seus objectius és l' ajuntament, i el partit popular, que ha aconseguit crear confusió entre residents al barri i confrontació.

Sabem que qui està darrere de la situació que pateix el Cabanyal són els polítics que volen una excusa per enderrocar el barri; i no, de la plataforma "Salvem el Cabanyal", ni dels "okupes" que lluiten per a que el barri no es mora, ni dels sectors més marginats que estan sent espectadors d' una partida d' escacs que s' està jugant amb ells i amb la seua condició de pobres i, per tant, marginals.

La notícia a Las Provincias

Infopunt



0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios