Farts/es d´aguantar-

Comunicat del CSO La Forsa (Corneyà)

FARTS/ES D'AGUANTAR

El passat mes de Desembre el CSO Laforsa de KNY, va fer un any de la seva okupació com a espai per autogestionar lluites i fer front a l'estat de repressió i d'abusos de poder mantinguts per Institucions, classe política i Estat.
El funcionament del CSO, ja des del principi, s'ha dut a terme a través d'activitats com xerrades, concerts, jornades informatives,... per difondre la situació de cada cas repressiu, pres@s, o acte situat en contra de qualsevol obediència i submissió al sistema.
Últimament, estem muntant koncerts i festes on l'actitud del personal ke ve de festa “suposadament a col·laborar” amb la causa en si, , és la de rebentar els koncerts, ja sigui dins o fora del CSO: bulles constants entre grups de penya, actituds de babos@s ke venen a jugar-se la cara, i ninyatos i ninyates ke es pensen ke som una sala de festes on poden rebentar i eskopir la seva rabieta després de fotre's 4 birres.
A tot aquest personal li diem ke tenen el carrer per desfogar la seva ràbia contra maderos i mobiliari urbà ( comissaries,ajuntaments,institucions penitenciàries,etc. ), ke no són benvinguts a CSO's, on col·lectius i persones es kurren un espai per plantar cara a tots els ke ens intenten putejar i ke, si hi ha falta de compromís per part de més penya i poc respecte per l'espai i per les lluites ke es duen a terme des de Laforsa, ja poden començar a okupar cases i trencar-se la cara entre ells i elles.
Per acabar, també volem fer una reflexió sobre alguns dels col·lectius que han vingut a utilitzar l'espai i ens ha donat la sensació que la intenció que teníem en un principi de cedir l'espai sota unes normes mínimes per el seu bon funcionament, no s' han respectat gaire. També donar les gràcies als col·lectius que l'han utilitzat tenint en compte la nostra voluntat i que han entès i respectat les decisions que hem anat prenent.
Per això, des de l'assemblea hem decidit, de moment, no donar més dates a ningú, per fer concerts ni festes. Les dates que ja havíem donat les seguirem mantenint, demanant als col·lectius amb els que ja les hem aparaulat que canviïn les activitats per altres com jornades de tot el dia, xerrades, sopadors, torneigs de futbolí o altres activitats que no portin a situacions com les que ens han dut a prendre aquesta decisió. Si es volen portar grups s'ha de tenir en compte que haurà de ser 1 grup com a màxim, tancant a la 1h com molt tard, i a la sala petita.
Nosaltres NO aguantarem més actituds ke tenen més a veure amb testosterona i falta de compromís amb els ESPAIS ALLIBERATS ke amb una actitud de desobediència i insubmissió al kapital..

Assemblea del Centre Social Okupat Laforsa

VESPRADA ANTIFEIXISTA SOLIDARIA al cso LaForsa

A partir de les 19h. kafeta
22.30h. Concurs de pintxos.
23.30h. Campionat de Futboli.
1h. Karaoke Punk-Karnavalenc.

Musica fins les 6h.

http://www.moviments.net/okupaskny



0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios