Comunicat de presentació del Col.lectiu Antifeixista Foia de Bunyol - Xiva

Companya, company:

Tens entre les teves mans la carta de presentació del Col.lectiu Antifeixista Foia de Bunyol-Xiva, que neix açí, com en altres parts de l'estat, per combatre activament el feixisme i el racisme, i per defensar la nostra comarca com una comarca mestissa, solidària i antifeixista.

Cada dia es realitzen agressions al carrer a immigrants, homosexuals, prostitutes, militants d'esquerra... A més de la passivitat i complicitat policial i impunitat judicial, ignorant el caràcter polític de les agressions.

El feixisme és una realitat més enllà de les pròpies organitzacions i grups feixistes. Arrela en l'estructura d'aquest sistema econòmic i de valors (el neoliberalisme) globalment assassí i opressor. És per això que el treball i la sensibilitat antifeixista s'han de desenvolupar en tots els fronts de la lluita quotidiana.

Davant del desinterès de la classe política (PP-PSOE), proposem una lluita activa i diària en els nostres instituts, en els nostres treballs, en les nostres cases i en els nostres barris. Mostrant així el nostre rebuig a aquest sistema injust i a una ideologia feixista, racista i dictatorial. No anem a deixar que omplin els nostres pobles de sang i odi.

Hem de prendre consciència tots i totes, com veïns i veïnes, que és la nostra missió impulsar i reforçar una cultura antifeixista. És un treball llarg i dur, però necessari.

A més, entenem l'organització com a eina bàsica en la consecució d'unes idees, i més les nostres. Entenem la unitat com l'únic element capaç de possibilitar la veritable transcendència de l'acció; d'arribar a una força determinant que condicioni el rumb de la societat, o d'una part de la societat en concret, en el nostre cas, la nostra comarca.

Si per algunes condicions s'ha de regir l'antifeixisme és per aquestes, per l'organització i la unitat. No podem concebre la lluita antifeixista sense totes dues. Necessitàvem teixit social per donar el pas, i ho aconseguim amb temps i treball. Ara només calia greixar aquestes eines, i amb més temps i més treball ho hem aconseguit.

Defensem els principis de l'antifeixisme. Treballem per l'alternativa, una alternativa d'igualtat i solidaritat, antifeixista, antiracista i anticapitalista.

Esperem que el Col.lectiu Antifeixista Foia de Bunyol-Xiva serveixi per donar impuls i unir els esforços de tots els joves antifeixistes de la nostra comarca que vulguin implicar-se en la construcció d'una comarca antifeixista, antiracista i lliure.

Contra el feixisme, organitza't i lluita!

Gener 2010 - Col.lectiu Antifeixista Foia de Bunyol-Xiva


www.lahoyaantifascista.tk

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios